Ваши прозорци - Ваш стил

Прозорците допринесуваат не само за многу светлина и удобност во сопствените четири ѕида туку  се и олицетворение на вашиот дом. Овозможете му на вашиот дом да добие индивидуален карактер  со прозорците од РЕХАУ . Ви ги нудиме сите можности да ги обликувате вашите прозорци по ваш вкус. Дали класично бели или во боја – благодарение на нашата огромна палета на форми и бои – на фантазијата и нема граници.
Боја:
Со над 220 бои секоја желба станува стварност. Во нашата палета на бои ќе најдете не само универзални бои со глатки површини туку и  благородни дрво декори или антрацит со структурирани површини.
 
  Форма:
Индивидуалните форми како кружен или троаголен прозорец  отвараат нови архитектонски можности. Дали голем или мал, еднокрилен или двокрилен, со пречка или без – може да ги обликувате Вашите прозорци по ваш вкус.
 
 boja        forma