Контакт мапа

МОДУЛ ПЛАСТ

Контакт

Контакт слика
Адреса:
ул Новопроектирана сервисна зона југ, реон 40
ул Христо Татарчев бр.1 1000 Скопје, Македонија
Скопје 1000 Македонија

Телефон: +389 (2) 2778 008; +389 (2) 2778 448

Мобилен: +389 (70) 245123; +389 (70) 360706; +389 (70) 323395